Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenInformatie voor aankomende GMW-studenten

Psychologie

Master

Bekijk deze pagina regelmatig. In de aanloop naar het studiejaar 2017-2018 zal hier alle informatie over de studiestartweek en introductie-activiteiten van de opleiding Psychologie worden geplaatst!

Let op: kijk voor introductie-informatie over de Engelse master tracks op: http://www.rug.nl/gmw/start-up-info/psy/internationalmaster.

Studiestartweek

  • Alle startbijeenkomsten van de master op een rijtje. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de opbouw van je masterprogramma, maak je kennis met de mastercoördinator en je medestudenten van je masterprogramma en krijg je praktische informatie over de start van je masterprogramma.

Documenten

  • Studiegids 2017-2018. Er wordt van je verwacht dat je de regels en richtlijnen die in de studiegids staan kent. We raden je aan de algemene informatie, informatie over de opleiding, de vakken en de regels en richtlijnen te bestuderen voor de start van het semester. Op die manier ben je goed voorbereid op de eerste weken, weet je wat je kunt verwachten en kun je een planning maken. Let op: er kunnen updates zijn in de studiegids.
  • Snelstartgids faculteit GMW 2017-2018. Belangrijke informatie over de faculteit en over de IT-faciliteiten. Kijk voor aanvullende (Engelse) uitleg over de Student Portal, Progress-WWW (inschrijving vakken), Ocasys (rooster samenstellen) op www.rug.nl/gmw/start-up-info/handige-tips!
  • Academische jaarkalender 2017-2018 (overzicht van de onderwijsperiodes, tentamenweken en vakanties)

Faculteit GMW

Faciliteiten

Universiteit

Schrijf je op tijd in!
Schrijf je op tijd in!
Laatst gewijzigd:16 mei 2017 10:35