Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapAgenda

Wanneer:do 08-03-2018
Aanvang:10:00
Eindtijd:16:00
Waar:Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, Oude Boteringestraat 38, Groningen

Denk je erover om Theologie of Religiewetenschappen te gaan studeren en wil je echt een goed beeld krijgen van wat de studie inhoudt? Kom dan naar Eén dag student op 8 maart!

Je kunt dan verschillende hoor- en werkcolleges volgen zodat je weet wat je kunt gaan verwachten. Je maakt echt kennis met de inhoud van de studie. Daarnaast maak je kennis met het studentenleven aan de faculteit. Studievereniging Gerardus van der Leeuw organiseert op die dag een activiteit. Uiteraard is er de hele dag genoeg tijd om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen.

• Programma: volgt later.
  • Deze dag kun je ook opgeven als matchingactiviteit. Je krijgt hiervoor dan een uitnodiging.
printOok beschikbaar in het: English