Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapOnderwijsStel je vraag aan: F-team (bachelor) en A-team (master)

F-team voor bachelorstudenten

Bij elke voorlichtingsactiviteit zijn leden van ons Faculteitsteam (F-team) aanwezig: enthousiaste studenten die je graag vertellen over hun studie Theologie of Religiewetenschappen. Ze staan open voor al jouw vragen over de studie, de faculteit en het studentenleven in Groningen. Kun je niet bij een voorlichtingsactiviteit aanwezig zijn of wil je gewoon zo snel mogelijk antwoord op je vraag? Je mag de leden van het F-team altijd mailen.

Jorrit Haarman
Jorrit Haarman

Hallo iedereen, mijn naam is Jorrit Haarman en ik heb net mijn bachelor religiewetenschappen gehaald. Ik doe nu de premaster voor Geestelijke Verzorging. Ik heb veel plezier in de studie, en heb dan ook geen spijt van mijn keuze. Toch vond ik het lastig om een studie te kiezen, want hoe weet je wat de juiste keuze is? Er komt natuurlijk enorm veel op je af, en je moet belangrijke afwegingen maken. Om dat proces zo goed mogelijk te laten verlopen geef ik jullie graag de informatie die jullie nodig zijn, en beantwoord ik eventuele vragen met plezier. Zo hoop ik een realistisch beeld te geven van de studie, maar ook van onze faculteit (die vormt namelijk een groot pluspunt van de opleiding). Mochten jullie me iets willen vragen, twijfel dan niet, maar mail gerust naar j.h.haarman@student.rug.nl. Hartelijke groeten en succes bij jullie studiekeuze! Jorrit

Nienke Suelmann
Nienke Suelmann

Hallo! Mijn naam is Nienke Suelmann en ik ben nu derdejaarsstudent Theologie. Heel blij ben ik met de keuze voor Theologie, omdat het een erg brede opleiding is waar je heel veel dingen zult leren en ontdekken. Wat dat precies zal zijn, daar zou ik je graag meer over vertellen! Als je een vraag hebt, mag je me altijd een mail sturen naar N.Suelmann@student.rug.nl. Schroom niet, wie weet ben jij de volgende student op onze mooie faculteit!

Leon Kooijmans
Leon Kooijmans

Hallo allemaal! Mijn naam is Leon Kooijmans en ik studeer Theologie. Ik heb een tussenjaar genomen na de middelbare school omdat ik een grote druk voelde in het kiezen van een studie. Na dit jaar, kon ik er niet onderuit dat mijn passie zat in wat samenkomt in de studie Theologie. Nu ben ik twee jaar verder en ben ik ontzettend blij met de keuze die ik toen heb gemaakt. Ik realiseer me dat een studiekeuze maken lastig is en daarom wil ik jullie graag helpen met deze keuze door jullie informatie te geven over deze mooie studie en onze mooie faculteit. Als je vragen hebt kan je mij altijd bereiken via l.kooijmans@student.rug.nl. Heel veel succes met je studiekeuze!

Marianne Klaucke
Marianne Klaucke

Hoi allemaal! Mijn naam is Marianne en vorig jaar ben ik begonnen met de bachelor Theologie. Ik ben dus nog niet zo lang bezig met Theologie, maar ik ben wel heel blij met de keuze die ik gemaakt heb. Het christendom nam altijd al een belangrijke plek in in mijn leven, daar op academisch niveau over praten en lezen is ontzettend interessant. Daarnaast is de faculteit een fijne plek om te mogen zijn als student, kom vooral een keer langs om de sfeer te proeven. Heb je al vragen, stuur me dan gerust een mailtje. Mijn e-mailadres is: m.klaucke@student.rug.nl. Graag help ik je bij het maken van een goede studiekeuze!

Laatst gewijzigd:16 oktober 2017 13:14
printOok beschikbaar in het: English