Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademieStudieondersteuningExamentraining

Informatie voor leerlingen en ouders

Soms ligt het verschil tussen slagen en zakken en ingeloot of uitgeloot te worden niet ver uit elkaar en kan wat extra inspanning nét het verschil maken. Om te helpen bij die extra inspanning, biedt de Rijksuniversiteit Groningen ieder jaar examentrainingen voor leerlingen uit 6 VWO en 5 HAVO aan.

Voor 6 VWO bieden wij in 2017 examentrainingen aan in de vakken wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, scheikunde,  biologie, economie, management en organisatie, Nederlands, Engels en Duits.

Voor 5 HAVO leerlingen bieden wij in 2017 examentraining aan in de vakken wiskunde A, wiskunde B, scheikunde, natuurkunde, Nederlands en Engels.

Let op: In 2017 worden de examens wiskunde a havo en wiskunde b havo afgenomen volgens een herzien examenprogramma. Leerlingen die in 2016 het examen niet gehaald hebben en dit jaar examentraining willen volgen in één van deze vakken dienen vooraf contact op te nemen met de organisatie door een mailtje te sturen naar info@examentrainingvo.nl.

Let op: er wordt tijdens de examentrainingen geen aandacht besteed aan pilotprogramma's. Weet je niet zeker of je eindexamen doet in een pilotprogramma, maar wil je wel deelnemen aan onze examentrainingen? Neem dan contact met ons op alvorens je je inschrijft!

Indien je je inschrijft voor één of meerdere examentraining(en) ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de examentraining VWO en HAVO.

Laatst gewijzigd:20 september 2016 09:50