OnderwijsPraktische informatieNederlandersHuisvesting

Huisvestingbureau Lefier

logo lefier

Kameraanbod

Huisvestingbureau Lefier heeft een afdeling speciaal voor studenten. Het beheert een groot aantal wooneenheden en kamers, verspreid over de hele stad. Ook beschikt Lefier over aangepaste woonruimtes voor studenten met een handicap. Lefier verhuurt circa 3500 studentenkamers. Als je staat ingeschreven kun je op het kameraanbod op internet reageren. Degene die aan alle voorwaarden voldoet en het langst staat ingeschreven, krijgt de kamer aangeboden. Bij bepaalde kamers hebben eerstejaars voorrang.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website van Lefier. Voor inschrijving geldt een minimum leeftijd van 16 jaar en een maximum leeftijd van 29 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €30. Je komt dan in aanmerking voor de kamers van Lefier en voor de kamers waarvoor Lefier bemiddelt.

Laatst gewijzigd:12 juni 2017 15:26