Skip to ContentSkip to Navigation
Centrale Medische Bibliotheek
UMCG
Centrale Medische Bibliotheek Nieuws

Nieuwe RefWorks plug-in voor UMCG-PC's

31 oktober 2017
RefWorks

Vanaf vandaag wordt de RefWorks-plug-in voor Word op een andere manier aangeboden op het netwerk van het UMCG. De reden voor deze verandering is dat de plug-in steeds problemen gaf op UMCG-PC’s .

Wat is er anders?

  • Op een UMCG-werkstation kunt u eenmalig de plugin installeren via:
    de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
    én daarna eenmalig inloggen
    in de Refworks plug-in in Word.
  • Als u thuis of op een laptop werkt via de WOM (toegang.umcg.nl), dan moet u de Refworks plug-in telkens voorafgaand aan het openen van Word installeren via:
    de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
    U moet dit elke keer bij het gebruik van de WOM opnieuw even doen (het duurt slechts enkele seconden). We begrijpen dat dit vervelend is, maar de plug-in werkt in ieder geval nu wel goed.

Uit de uitgebreide testen van de Refworks plug-in blijkt dat de nieuwe plug-in consequent en naar behoren werkt, zónder de vervelende problemen van de eerdere configuratie.


Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over de plug-in, kijk dan eens in onze RefWorks LibGuide en aarzel niet om contact op te nemen via email refman umcg.nl of te bellen naar 36 16194 / 36 16185.

Laatst gewijzigd:02 maart 2018 11:01
View this page in: English

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...