Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuws

Nieuwe RefWorks plug-in voor UMCG-PC's

31 oktober 2017
RefWorks

Vanaf vandaag wordt de RefWorks-plug-in voor Word op een andere manier aangeboden op het netwerk van het UMCG. De reden voor deze verandering is dat de plug-in steeds problemen gaf op UMCG-PC’s .

Wat is er anders?

 • Op een UMCG-werkstation kunt u eenmalig de plugin installeren via:
  de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
  én daarna eenmalig inloggen
  in de Refworks plug-in in Word.
 • Als u thuis of op een laptop werkt via de WOM (toegang.umcg.nl), dan moet u de Refworks plug-in telkens voorafgaand aan het openen van Word installeren via:
  de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
  U moet dit elke keer bij het gebruik van de WOM opnieuw even doen (het duurt slechts enkele seconden). We begrijpen dat dit vervelend is, maar de plug-in werkt in ieder geval nu wel goed.

Uit de uitgebreide testen van de Refworks plug-in blijkt dat de nieuwe plug-in consequent en naar behoren werkt, zónder de vervelende problemen van de eerdere configuratie.


Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over de plug-in, kijk dan eens in onze RefWorks LibGuide en aarzel niet om contact op te nemen via email refman@umcg.nl of te bellen naar 36 16194 / 36 16185.

Laatst gewijzigd:31 oktober 2017 14:45
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 november 2017

  Video: Religie en geweld

  In dit tweede deel van de videoreeks Mythbusting Religion & Conflict spreekt dr. Joram Tarusarira met Naomi O’Leary over religie, geweld en vrede. Joram Tarusarira werkt bij de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap als assistent professor...

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 14 november 2017

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt klanten loyaler

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) leidt tot loyalere klanten. De loyaliteit van klanten - gemeten aan het percentage dat na twee jaar nog steeds klant is - ligt 7% hoger bij bedrijven die in de ogen van hun klanten een grotere maatschappelijke...