Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG

Handleiding voor beheer profielpagina

Hoe kunt u uw onderzoeks- en persoonlijke profiel pagina bijhouden?

15 augustus 2016

Uw persoonlijke pagina houdt u bij via MyUniversity, uw research profielpagina kunt u bijwerken via Pure.

Er is een veel voorkomend misverstand dat zodra u uw Pure-account hebt bijgewerkt, uw profielpagina op rug.nl ook automatisch bijgewerkt is. Alles wat u doet in Pure, komt alleen op uw Research Profiel Pagina te staan (dat is een onderdeel van uw profielpagina op rug.nl). Zie de bovenstaande handleiding voor een stap-voor-stap beschrijving hiervoor.

Laatst gewijzigd:05 september 2016 08:37

Meer nieuws

  • 28 februari 2017RUG scoort in Keuzegids met maar liefst 18 topmasters

    In de nieuwe editie van de Keuzegids Masters krijgen 18 opleidingen van de RUG het predikaat topopleiding. De master Nanoscience van de RUG staat voor het vijfde jaar achtereen in de top drie van beste universitaire masteropleidingen in Nederland, zo...

  • 28 februari 2017Groen licht voor twee nieuwe opleidingen Campus Fryslân

    De minister van onderwijs heeft de aanvragen voor twee nieuwe opleidingen van Campus Fryslân goedgekeurd. Het gaat om het bachelorprogramma Global Responsibility and Leadership het masterprogramma Sustainable Entrepreneurship.

  • 27 februari 2017Econometrist Laura Spierdijk verkrijgt NIAS Fellowship 2017/2018

    Professor Laura Spierdijk zal vanaf september tien maanden aan NIAS verblijven. Ze is verkozen tot NIAS Fellow voor het jaar 2017/2018 om onderzoek te doen naar de relaie tussen grootte en levensvatbaarheid van banken in de Verenigde Staten.