Centrale Medische Bibliotheek

UMCG

Handleiding voor beheer profielpagina

Hoe kunt u uw onderzoeks- en persoonlijke profiel pagina bijhouden?

15 augustus 2016

Uw persoonlijke pagina houdt u bij via MyUniversity, uw research profielpagina kunt u bijwerken via Pure.

Er is een veel voorkomend misverstand dat zodra u uw Pure-account hebt bijgewerkt, uw profielpagina op rug.nl ook automatisch bijgewerkt is. Alles wat u doet in Pure, komt alleen op uw Research Profiel Pagina te staan (dat is een onderdeel van uw profielpagina op rug.nl). Zie de bovenstaande handleiding voor een stap-voor-stap beschrijving hiervoor.

Laatst gewijzigd:05 september 2016 08:37