Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefActiviteiten

Alumni-activiteiten

Algemene alumni-activiteiten

Kijk hier voor een overzicht van de algemene alumni-activiteiten.

Activiteiten Alumnikringen

Kijk hier voor een overzicht van de activiteiten van Alumnikringen

Activiteiten alumniverenigingen

Verschillende opleidingen binnen de RUG hebben een eigen alumnivereniging. Zij organiseren uiteenlopende activiteiten. Hier vindt u een lijst van de actieve verenigingen.

Hebt u nieuws voor de activiteitenagenda of wilt u zelf activiteiten organiseren, neem dan contact op met alumni@rug.nl .

Masters in de Kunsten

Alumnivereniging Masters in de Kunsten (MIK) heeft de website www.mastersindekunsten.nl vernieuwd. Leden kunnen nu via de website zelf professionele en persoonlijke gegevens up-to-date houden! Ook de nieuwsbrief heeft een opfrisbeurt gekregen. Meer info: mastersindekunsten@gmail.com.

Oproep oud-studenten Griekse en Latijnse Taal en Cultuur

Zephyros, de alumnivereniging van de opleiding Griekse en Latijnse Taal en Cultuur, roept oud-studenten GLTC op om als zij post en uitnodigingen van Zephyros willen ontvangen een e-mail of brief met hun adres en/of e-mailadres te sturen naar Zephyros, alumnivereniging GLTC t.a.v. Prof. Dr. M.A. Harder Oude Kijk in 't Jatstraat 26, 9712 EK Groningen, e-mail: zephyros@rug.nl

Alumnivereniging Geschiedenis

Word ook lid van de Facebook-pagina van de Alumnivereniging Geschiedenis en blijf op de hoogt van alle activiteiten! www.facebook.com/AlumniverenigingGeschiedenisRUG .

MIK

Een baken van hoop en inspiratie in roerige tijden, dat is de nieuwe almanak van alumnivereniging MIK (Masters in de Kunsten). De almanak geeft een actueel overzicht van de professionele situatie van afgestudeerden van de RUG-studies Kunst en Kunstbeleid, Algemene Literatuurwetenschap en Kunsten, Cultuur en Media. Naast het uitgeven van de jaarlijkse almanak heeft de vereniging een sterke netwerkfunctie en een actieve vacatureservice. Ook lid worden? Mail naar mastersindekunsten@gmail.com of kijk op de LinkedIn groep.
Laatst gewijzigd:20 oktober 2016 08:58