Bijeenkomst Jonge Alumni Netwerk

Aanvang:19:00
Eindtijd:22:00
Waar:Van Swinderen Huys, Oude Boteringestraat 19, Groningen

Op 18 september vindt de volgende bijeenkomst van het Jonge Alumni Netwerk plaats. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via Eventbrite.

19.00 Ontvangst met koffie & thee

19.30 Opening

19.45 Workshop ‘Onderhandelen - nooit meer ongemakkelijk!’

21.15 Borrel

22.00 Einde

Workshop ‘Onderhandelen - nooit meer ongemakkelijk!'

Onderhandelen wordt door velen als zeer ongemakkelijk ervaren. Veel mensen laten het er snel bij zitten en stemmen al snel toe met hetgeen wat hen aangeboden wordt. Het vermijden van de confrontatie wordt veelal gedaan, bewust en onbewust. Tijdens deze workshop van 1,5 uur krijg je een aantal simpele stappen mee, die je kunnen helpen met het aangaan van een onderhandeling en het ontwikkelen van jouw onderhandelingsstrategie. Zodat jij in de toekomst alles uit een onderhandeling kunt halen. Ben je geïnteresseerd, meld je dan snel aan voor deze workshop onder leiding van Hoang Nguyen!

Persoonlijk profiel: Hoang Nguyen
Hoang (in Spanje noemt men mij Juan, in Suriname Rowan, in Nederland Wang en in Vietnam Hoang met één lettergreep), 31 jaar jong en sportliefhebber. Sinds 2015 werkzaam bij de universiteit en daarnaast ondernemer.
In mijn missie als carrière adviseur en skills trainer streef ik ernaar om studenten en young professionals bewust te maken van hun eigen talent, expertise, persoonlijkheid en de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Mijn expertise ligt met name in de psychologie, loopbaanbegeleiding, skills trainingen en relatiebeheer. Mijn doel is om het onderwijs beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt. Dit doe ik door alle stakeholders bij elkaar te brengen en door het opzetten van projecten die hen uitdaagt om goed samen te werken in interdisciplinaire en interculturele context.

Heb je vragen of wil je nadere informatie ontvangen over het Jonge Alumni Netwerk, neem dan contact op met Sandy Fidder via uef@rug.nl of 050 363 7595.

printOok beschikbaar in het: English