founded in 1614  -  top 100 university

Aanvang:12:00
Eindtijd:17:00
Waar:Binnenstad (zaterdag) en Zernike Campus (zondag), Groningen

Zin om weer eens een dag of weekend in Groningen door te brengen? Kom dan zaterdag 14 en zondag 15 oktober naar Zpannend Zernike, de Groningse bijdrage aan het Weekend van de Wetenschap. NB In verband met de 4Mijl van Groningen, wijken deze data af van de landelijke data van het Weekend van de Wetenschap.

Twee dagen lang staat de stad in het teken van de wetenschap, met lezingen van bekende RUG-wetenschappers, demonstraties, amusement en de mogelijkheid om zelf onderzoek te doen. Voor oud, maar vooral ook voor jong. Leer hoe onze hersenen werken, volg de rondleiding door het Academiegebouw, bezoek het mobiele planetarium of maak een eigen DNA-ketting.

Zpannend Zernike is zaterdag op verschillende plekken in de binnenstad en zondag op de Zernike Campus. De toegang is gratis. Meer informatie op www.rug.nl/alumni/wetenschapsweekend2017.