founded in 1614  -  top 100 university

Testimonials

Margriet Koopman

Margriet Koopman is werkzaam als administrateur bij de afdeling Human Resources.

Leren

In 2008 volgde ik de opleiding Personeel en Arbeid aan de Hanzehogeschool. In het kader van mijn opleiding zocht ik een boeiende leer-werkomgeving. Die vond ik bij de faculteit Economie en Bedrijfskunde. Daar werd ik aangenomen als leerling-adviseur.

Werken

In het kader van mijn opleiding hield ik me ook bezig met de personeelsadministratie. Al snel bleek daar mijn hart te liggen. Ik was dan ook heel gelukkig toen ik een vaste aanstelling kon krijgen als personeelsadministrateur.

Ontwikkelen

De RUG is een grote organisatie, waar je de kans krijgt je te ontwikkelen. Zo heb ik gewerkt voor verschillende faculteiten, met elk een eigen cultuur. Dit maakt het werken bij de RUG afwisselend. Daarnaast is ook de RUG zelf voortdurend in ontwikkeling. De afdeling Human Resources is in 2010 gereorganiseerd. Als personeelsadministrateurs werken we nu vanuit het Academiegebouw voor de hele universiteit. Dit vraagt een nieuwe manier van werken. Deze en andere veranderingen maken de RUG tot een interessante werkgever. Het blijft een uitdaging om vanuit je functie een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Laatst gewijzigd:26 maart 2015 14:06