Over onsWie zijn wij?Duurzame universiteitBedrijfsvoering

Duurzame mobiliteit

Een van de doelen in onze Roadmap duurzaamheid is het bevorderen van duurzame mobiliteit: meer medewerkers met de trein en op de fiets! Daarnaast staan in Groningen de komende jaren ingrijpende en langdurige wegwerkzaamheden gepland aan zowel de wegen als het spoor, waaronder ook de zuidelijke ringweg. Daarom raden we onze medewerkers actief aan om op de fiets of met het OV te komen.

In samenwerking met Groningen Bereikbaar neemt de RUG maatregelen om de stad en de universiteit zo goed mogelijk bereikbaar te houden. De RUG stimuleert haar medewerkers om zoveel mogelijk met de fiets, e-bike en/of het OV te reizen en de auto te laten staan. Meer informatie over de wegwerkzaamheden is te vinden op Werkzaamheden Ring Zuid en Slimme kaart, actuele informatie.

Voor medewerkers en studenten hebben we een speciale pagina waarop je al je opties kan zien, van een fiets met korting tot het gratis uitproberen van een OV-kaart.

Website op MyUniversity
Laatst gewijzigd:21 september 2017 16:59