Over onsWie zijn wij?Duurzame universiteitBedrijfsvoering

Mantelzorg bij de RUG

De RUG is een mantelzorg-vriendelijk bedrijf, en wil mantelzorgers voldoende mogelijkheden en ondersteuning bieden om hun werk goed te doen en hun belangrijke zorgtaak te kunnen doen.

Werk&Mantelzorg Buzz on Tour

Dat doen we bijvoorbeeld door de Werk&Mantelzorg Buzz on Tour. Deze Buzz komt langs bij de RUG en nodigt mantelzorgers en geinteresseerden uit om samen het gesprek aan te gaan: wat heb je nodig als mantelzorger? En hoe kan de RUG daar bij helpen?

Suggesties die uit deze gesprekken komen worden door de RUG opgepakt en waar mogelijk gerealiseerd.

Wat is Green University?

De RUG heeft 14 duurzame doelen. Die doelen gaan over people, planet en performance. Alle duurzame doelen en de projecten die die doelen realiseren heten samen Green University.

Laatst gewijzigd:16 oktober 2017 17:07
printOok beschikbaar in het: English