Over onsOnze organisatieWet- en regelgevingOnderwijs

Topsportregeling RUG (STOR)

De Rijksuniversiteit Groningen kent een regeling voor topsporters (Studenten Topsport Regeling). Deze faciliteit houdt in dat je je studie kunt aanpassen aan je topsportprogramma. Bij problemen tussen de combinatie studie en topsport wordt naar oplossingen gezocht door de topsportcoördinator in nauwe samenwerking met een studiecoördinator van de betreffende faculteit en de betreffende docent. Daarnaast kun je als topsporter aanspraak maken op een topsportvergoeding van de RUG voor maximaal twee jaar.

Studenten die in aanmerking denken te komen voor deze topsportregeling moeten zich zo spoedig mogelijk na aanvang van het collegejaar wenden tot de topsportcoördinator van de RUG. Deze functie wordt vervuld door dhr. Cees Reitsma. Elke woensdagochtend heeft hij spreekuur van 9.00 – 12.30 op het sportcentrum van de RUG, Blauwborgje 16 te Groningen.

Voor een afspraak of vragen kun je hem mailen op het volgende email adres: c.r.reitsma@rug.nl

Voor informatie over o.a. de specifieke invulling van de Topsport regeling bij de verschillende faculteiten kun je het beste contact opnemen met de studieadviseur van de betrokken opleiding.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een Topsportbeurs moet een student aan verschillende voorwaarden voldoen. Zie hiervoor de regeling Profileringsfondsregeling.

Laatst gewijzigd:03 juli 2015 10:05
printOok beschikbaar in het: English