Over onsOnze organisatieBureau van de Universiteit

Financial Shared Service Centre (FSSC)

Het Financial Shared Service Centre is verantwoordelijk voor de financieel-administratieve dienstverlening binnen de Rijksuniversiteit Groningen.

De dienstverlening betreft onder meer:

• het administreren en uitbetalen van inkoopfacturen, het verwerken van verkoopfacturen en het verwerken van declaraties
  • het voeren van allerlei sub- en specifieke administraties (zoals project-, reader- en bursalenadministraties)
  • het uitvoeren van de P&C-cyclus (waaronder opstellen jaarrekeningen en financieel voorbereiden begrotingen)
  • financial control

Rijksuniversiteit Groningen Financial Shared Service Centre (FSSC)
t.a.v. [hier faculteit/dienst]
9700 AA Groningen

Rijksuniversiteit Groningen Financial Shared Service Centre (FSSC)
Blauwborgje 10
9747 AC Groningen

Servicedesk FSSC

De Servicedesk FSSC is het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers die contact zoeken met het Financial Shared Service Centre. Daarnaast biedt zij ondersteuning bij het gebruik van bijvoorbeeld de declaratieportal en ISP. De Servicedesk is de schakel tussen u en het FSSC en doet er alles aan om snel en efficiënt antwoord te geven op uw vragen.

De medewerkers van de Servicedesk FSSC helpen u graag verder met al uw financieel administratieve vragen zoals een openstaande factuur of declaratie.

U kunt de Servicedesk FSSC bereiken via fssc@rug.nl of telefoonnummer 050-36 34000 op werkdagen van 08.00-16.30 uur.

Kas Binnenstad
Kas Zernike
Academiegebouw Broerstraat 5 FSSC Blauwborgje 10

openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00-12.00 uur