Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons

Nicolaas Mulerius-penning voor Epke Zonderland

07 november 2012

Topturner en geneeskundestudent Epke Zonderland ontving op 29 oktober de Nicolaas Mulerius-penning vanwege zijn bijzondere verdiensten voor de Rijksuniversiteit Groningen. Zonderland won als student goud op de Olympische Spelen in Londen met een oefening die mondiaal tot de verbeelding sprak. Ook de Olympische RUG-studenten Philipine van Aanholt, Marit Dopheide en Rogier Blink werden geëerd. Zij ontvingen een plaquette die wordt toegevoegd aan de Olympische Wand op het Sportcentrum.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:12 maart 2020 21:16
View this page in: English

Meer nieuws

  • 27 maart 2024

    RUG/UMCG onderzoekers ontvangen prestigieuze onderzoeksbeurs

    RUG/UMCG-wetenschappers Mark Hipp, Bart Eggen, Moniek Tromp en Marleen Kamperman zijn samen met collega’s betrokken bij vier van zeven Nederlandse wetenschapsconsortia.

  • 26 maart 2024

    De volgende depressie voorkomen

    Marie-José van Tol, hoogleraar ‘stemming en cognitie’, onderzoekt wat mensen met een gevoeligheid voor depressie zelf kunnen doen om herhaling te voorkomen.

  • 29 februari 2024

    Vici-beurzen voor vier wetenschappers RUG/UMCG

    De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft Vici-subsidies van elk maximaal € 1,5 miljoen toegekend aan Nathalie Katsonis, Edwin Otten en Alexandra Zhernakova. Ook hoogleraar Kustecologie Tjisse van der Heide heeft een...