Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons

New: The University College

15 januari 2014

In september opent de Rijksuniversiteit Groningen haar nieuwe University College. Het UCG is de tiende faculteit van de RUG, met een eigen gebouw en een eigen campus. Het University College is speciaal bedoeld voor studenten die maatschappelijke problemen willen oplossen op het gebied van Energie, Healthy Ageing en Sustainable Society.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:12 maart 2020 22:15
View this page in: English

Meer nieuws

  • 11 december 2023

    Join the 'Language and AI' community

    As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

  • 15 mei 2023

    Impact: 'The Good, the Bad, and the Necessary’ van seksuele voorlichting

    De komende weken introduceren de genomineerden voor de Ben Feringa Impact Award 2023 zichzelf en hun impactvolle onderzoek of project. Deze week in de categorie student: De studenten achter het Sexual Wellness Education Initiative (SWEI)