Over onsActueelEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweekProgramma's per faculteit

Rechtsgeleerdheid

masterweek

• Weet jij al welke masteropleiding je volgend jaar gaat doen?
  • Ben je benieuwd naar het (unieke) aanbod en de mogelijkheden in Groningen?
  • Wil je meer weten over het beroepsperspectief na je masteropleiding en hoe je je het best kunt voorbereiden op je eerste baan?

Kom dan op donderdag 23 november 2017 naar de mastervoorlichting van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Dit is ons programma.

Programma

Docenten, studenten en alumni vertellen jou tijdens verschillende presentaties alles wat je wilt weten over de masteropleiding van jouw keuze. Er wordt o.a. aandacht besteed aan de vakken in het programma-aanbod, het beroepsperspectief, mogelijkheden tot internationalisering en extra-curriculaire mogelijkheden. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Hiervoor kun je ook terecht op onze informatiemarkt en borrel.

Naast presentaties over onze opleidingen worden ook presentaties gegeven over het aanbod van Careers Services Law, het Honours College van de RUG en zijn er presentaties over de doorstroom vanuit het HBO.

Via de centrale aanmeldtool van de RUG kun je je aanmelden voor:

Voor het complete aanbod, tijden en locaties kun je hier het programma downloaden. Heb je je keuze gemaakt? Meld je dan aan via de centrale aanmeldtool.

Informatieborrel

Voor en na het bijwonen van een presentatie ben je van harte welkom op onze informatiemarkt en borrel. Hier zijn aanwezig:

• Studieadviseurs: voor alle vragen over het kiezen van een master, het combineren van meerdere richtingen, doorstromen na HBO/WO, deficiënties wegwerken, starten per februari, etc.
  • Careers Services Law: voor alle vragen over je (studie)loopbaan, stagelopen en praktijkervaring tijdens je studie.
  • Careers Services University of Groningen: met gratis cv-check. Neem je CV dus mee!
  • International Office: voor alle vragen over studeren in het buitenland en het volgen van een Engelstalige masteropleiding.

Kom je naar een van onze voorlichtingen?

Locatie

De voorlichtingen vinden plaats in onze vestiging aan de Turftorenstraat en in het Harmoniegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:20 november 2017 16:51
printOok beschikbaar in het: English