Over onsActueelEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweekProgramma's per faculteit

Premaster Geneeskunde (PMG)

Het voorlichtingsprogramma over de premaster geneeskunde is niet heel ingewikkeld. We willen belangstellenden op een bondige en heldere manier informatie geven over het toelatingsexamen en het onderwijsprogramma. Dat doen we zo: allereerst is het tussen 12.00 - 13.00 uur mogelijk om met studenten te spreken die momenteel bezig zijn met de PMG. Op 22 november hebben zij 2 1/2e maand ervaring en kunnen ze ongetwijfeld boeiend vertellen over hun belevenissen tot dan toe. De meeste PMG'ers doen dit graag, leert de ervaring. Om 13.00 uur volgt in de Boeringzaal (3211-0004) een interactieve lezing verzorgd door de coördinator en de course director van de PMG. Dan heb je meteen de twee personen te pakken die het meeste afweten van de materie. De lezing heeft de veelzeggende titel Alles wat je wilt weten over de pre master geneeskunde.

Er is alle ruimte voor vragen. En voor wie dan nog niet genoeg weet is er tot slot een korte nazit. We zijn ervan overtuigd dat we al jullie PMG-gerelateerde vragen adequaat kunnen beantwoorden (maar ook dat we niet altijd een positief antwoord kunnen geven).

Tot ziens op 22 november.

Laatst gewijzigd:20 oktober 2017 13:27
printOok beschikbaar in het: English