Over onsActueelEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweekProgramma's per faculteit

Letteren

Master Event Faculteit der Letteren

Ben jij op zoek naar een geschikte Master? Of wil je erachter komen welk programma het beste bij je past? Kom naar het Master’s Event op vrijdag 24 november en maak kennis met de ruim 50 (internationale) mastertracks aan de Faculteit der Letteren!

Datum: Vrijdag 24 november 2017

15.00-15.15   Welkom
15.15-16.00   Voorlichtingssessie 1
16.15-16.45   Informatiemarkt (Kantine Harmoniegebouw, Oude Kijk in't Jatstraat 26, Groningen)
17.00-17.45   Voorlichtingssessie 2
18.00-19.00   Meet & Greet | Borrel (Kantine Harmoniegebouw, Oude Kijk in't Jatstraat 26, Groningen)

> Masterprogramma's Faculteit der Letteren

Voorlichtingsessies & Informatiemarkt

Tijdens het Master's Event kan verschillende voorlichtingsessies bijwonen. Daarnaast is er een informatiemarkt waar je onder meer terecht kunt voor meer informatie over het Master’s Honours College, CV-checks, Faculty Tours en workshops die je helpen bij het maken van je masterkeuze en je voorbereiden op de arbeidsmarkt.

Meet & Greet

Wil je een student spreken over zijn/haar ervaringen met een bepaald programma? Geef je dan op voor de Meet & Greet. Onze Masterambassadeurs zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

Locatie: Faculteit der Letteren (Harmoniecomplex), Oude Kijk in 't Jatstraat 26, 9712 EK Groningen

> Routebeschrijving

Iedereen is van harte welkom om tijdens dit laatste onderdeel van het programma na te praten en de borrel bij te wonen.

Vragen?

Voor meer informatie en vragen over het Master's Event kan je mailen naar arts@rug.nl
Laatst gewijzigd:15 november 2017 13:28
printOok beschikbaar in het: English