Over onsActueelEvenementen en open dagenOpen dagen en introductie

Een dag student

Intensieve kennismaking met een studie
Wanneer Waar
maart/april 2017 bij de opleidingen aan huis
november/december 2017 bij de opleidingen aan huis

'Een dag student' is een intensieve kennismaking met een opleiding. Je kruipt een dag in de huid van een student. En dat betekent hoorcolleges volgen, meedoen aan onderzoekspractica of werkcolleges, kennismaken met studenten en docenten en misschien ook wel even ruiken aan het studentenleven.

Voor wie is ‘Een dag student’?

‘Een dag student’ is bedoeld voor gevorderde studiekiezers die ook na een bezoek aan de Open dag nog niet helemaal zeker zijn van hun studiekeuze.

Programma

'Een dag student' vindt plaats op twee momenten in het jaar: in maart/april en in november/december. Tijdens deze dag volg je echte colleges, ontmoet je studenten en kun je zelfs opdrachten voorgeschoteld krijgen. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat de opleiding inhoudt. Elke faculteit of opleiding geeft een eigen invulling aan deze activiteit. Hoe het programma er precies uitziet, hangt dus af van de opleiding. Soms betaal je een kleine eigen bijdrage om deel te mogen nemen aan het programma.

Aanmelden en meer informatie

Als je mee wilt doen aan ‘Een dag student’, moet je je aanmelden bij de betreffende opleiding. Hier vind je een overzicht van de opleidingen die 'Een dag student' organiseren, en meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.

Ervaringen en sfeerimpressies

Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten tijdens 'Een dag student'? Kijk hier om te lezen hoe andere deelnemers 'Een dag student' hebben ervaren en een sfeerimpressie op te doen!

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:48
printOok beschikbaar in het: English