Over onsWaar vindt u onsHuisstijlBasiselementenLogo

Horizontale variant (voorkeursvariant)

Het logo is opgebouwd uit het wapen, de slash en de naam ‘Rijksuniversiteit Groningen’. Het ontbreken van hoofdletters in de naam van de universiteit is een bewuste keuze die resulteert in een rustig en strak woordbeeld. De slash verbindt het wapen met het woordbeeld en is als vormelement ontleend aan het wapen. Gezamenlijk geven de slash en het woordbeeld een jong gezicht aan de rijke academische traditie van de RUG, gesymboliseerd door het wapen. De drie onderdelen vormen een geheel en moet als zodanig gebruikt worden en proportioneel geschaald worden. Posities en formaten van de drie componenten liggen vast en mogen onderling niet worden gewijzigd. Het logo mag alleen in RUG-rood, zwart of wit worden toegepast.

Horizontale variant van het logo
Minimale grootte van het logo
Laatst gewijzigd:26 juni 2015 14:26
printOok beschikbaar in het: English